Followers

Isnin, 10 Oktober 2011

masakan hari ini 10/10/11

nasi goreng taram-taram

keropok lekor dan sosej

ini sarapan kak diana hari ne..tak sekolah cuti coz ari sabtu ada hari kentin

ikan kerisi buat sambal

telur dadar

sosej bunga masam2 manis...menu nak cepat di pagi hari..lain jadinya..

ini aje masakan hari ini...he..he sesempoi yg boleh lah tu...

12 ulasan:

Nazz@Purple berkata...

sy tak mkn lgi ni...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

mskn yg cepat dan senang!

anitadiana berkata...

nazz dah kul berapa tak makan lagi ne...

anitadiana berkata...

yui senang dan mudah...biasa2 aje kok..he..he

bella luna berkata...

wah,sedapnya,.kecur air liur sy tgk,.padahal perut dah penuh,tapi confirm cr mkann lagi after this,.lapar balik,.

Gen2Merah berkata...

nasi goreng taram taram tu tu macam rupa nasi goreng kampung je.. tapi ni nampak lagi menyelerekan.. bebetulan saya pun belum makan lagi.. ehehe

PUANSTOBERI berkata...

err...kopok leko....lama tak makan.. huhu

Zana Adieyza berkata...

walaupun simple tapi mesti sedap!!

Cik Anita berkata...

nasik goreng taram-taram? Nice bunyi dia. hehe

Golden Rose berkata...

nyum2...laparla

anitadiana berkata...

cikgu ,zana,dan nita..nasi taram2 tak tahu lah..kak ita goreng ikan bilis.tapi cencahnya udang ceragau,ayam goreng,sosej,dan telur,so tak tahu nak bubuh nasi goreng apa..tu yg bubuh taram2...

Amirah Ali Hairuddin berkata...

waaa.. sedapnye meliur dah ni. dah la time lunch ni. :) hee