Followers

Isnin, 10 Oktober 2011

Mid Valley Megamall ~8/10/11~

dah tak tahu nak gi mana dah..so in aje yg dekat sangat dengan rumah bawa lah anak-anak ,dan ambil ida kat LRT bangsar,bawa kenal pokok koko...dan  festival fotography...




















7 ulasan:

Fara berkata...

Wow! Mcm best je kak!

Cik Anita berkata...

kalau dekat mid biasanya ni dia buat kat exib yang kat food court tu la kan. Nita dah lama gila tak jenjalan mid..

PUANSTOBERI berkata...

tingat dulu masa kekecik, petik koko yg masak2 tu kat pokok, then makan trus.
Tp apsal tak rasa cam coklat ah koko tu?
Hurmm..curious gak kan. Huhu :D

anitadiana berkata...

bst lah fara makan coklat free...sini rasa,sana rasa dia org buka banyak kedai...yana dan aqil tukang kutip coklat..dan arisya suka dengan motor besar siap buat bunyi sekali...

anitadiana berkata...

nita betul lah tu kat food court tu lah,sebelah menyebelah,koko dan festival fotography...ramai lah org ...dekat dah dengan rumah kak ita kat bangsar(flat aje)...he..he

anitadiana berkata...

betul tu kak ita pun suka makan biji koko tu yg masak2...tapi tak telan..cuma isap-isap aje...tu yg tunjuk kat anak2 tu..kat kg dah susah nak jumpa..dulu kat rumah mak kat kg ada..sekarang dah tak ada...

Ana Farhana berkata...

waaa, mcm besttt jek. x dapekkk p.. jauhhh no...