Followers

Jumaat, 11 November 2011

bosannnnnnnnnnnnn...........................

sepanjang hari ne..bila free cuba nak ubah blog ne dah bosan tengok sama aje.....bukan bertambah baik...jadi lg teruk.....ne lah dah buta IT...tak reti main redah aje...
ne lah yang terbaik setakat ne...pic masih mcm semalam tak boleh nak up-load..tak tahu lah...bila boleh?.ke ..dah penuh..tak boleh masuk pic dah...tak tahu..mcm ne nak tengok ya...si siapa boleh tolong...

7 ulasan:

-fieda- berkata...

alamak..mana pi header kak ita ni...saya pun cepat bosan kalau tgk mende yg sama ari2..mesti nak ubah..saya godek2 sendiri gak..

ala ye ke..tak dapat upload gambor lagi..saya pun tak reti bab2 ni.

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

nape leh gtu ea..

erm,yui pon kurg pasti kak..

yusuflaili berkata...

salam;
Aku taklah pandai sangat..tapi bila aku nak ubah tamplate atau tambah mana yg patut aku akan bw ke blog yang ada tutorial, diorang banyak ajar cara2 scroll malah macam-macam ada.

Nazz@Purple berkata...

erm xdpt gak nak tolong..

shima berkata...

Sabar yer akak ita.. Buat perlahan2 mesti boleh la.. ok! Jangan bosan2..

mamaNoriz berkata...

tu lah nasib kit eguna benda free cam blogspot ni kan...huhuuuu

sabo kak eh

Cik Anita berkata...

haaa..

patutlah. Nita tengok berubah wajah.. hehe. takpe2, pelan2 buat kak..