cinta hati mama

cinta hati mama

Isnin, 19 Disember 2011

hari kanak-kanak MQA~Upin dan Ipin~16/12/11~

Pada Hari Jumaat lepas 16/12/11,ada hari kanak-kanak di MQA,ne 1st time buat,huru hara gak lah..bila masa upin dan ipin masuk.....semua nak bergambar. sangat teruja lah kan.....anak-anak,dan ibu bapa  juga,tak kurang juga yg bujang-bujang,seronok lah bebudak dapat jumpa upin dan ipin, .....tapi tidak bagi aqil ya..aqil takut sanggat..ita puas pujuk..tak mahu juga.....bergambar...aqil cakap kenapa upin dan ipin tu besar sanggat...arisya agak-agak berani sikit lah...kak diana menang no.3 peraduan merwarna.perserta ketogori 3(umur 10-12tahun) 3org aje,sah-sah dapat hadiah kan...dapat set alat tulis dan baucer MPH BOOKSTORES bernilai Rm 20.semua yang menyertai dapat hadiah...aqil tak masuk,tak cukup umur...saja aje bagi anak-anak seronok...harap tahun depat ada lagi aktiviti macam ne...terima kasih kepada urus setia....





                                              tengok ramainya..ne ada lagi...
                                             kak diana sampai terbaring-baring mewarna...
                                            aqil pun sebuk juga mewarna bersama anak En.Kamarul
                                                    kak diana ambil hadiah dengan Pn.Norlida

                                                              ini hadiahnya...


                                                bergambar bersama upin dan ipin..
                                              gelagat arisya yg tak reti duduk diam


                                                 aqil dan dania(anak buah ita)
                                               aqil bersama dengan anak ania(irin sabarina)..comel irin ne sabaya aqil...


10 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

beshnya ada upin n ipin..comel3!!

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

beshnya ada upin n ipin..comel3!!

anitadiana berkata...

comel..tapi upin dan ipin ne malu ....bebudak lelaki..bila geng pumpuan ne ambil pic..malu-malu lah pulak..he..he

mama3A's berkata...

bestnya.. sian 3A's.. nak bwk jmpa upin ipin tp mamanya dh nak bertolak gi kursus petang tu.. huhu.. tk smpat..

anitadiana berkata...

aqil takut sanggat sampai menanggis2....

Cik Anita berkata...

upin ipin memang comel~ tapi kenapa besar sangat? tu yg jadi x best tu..pttnya dia kena buat maskot kecik sikit, baru lah sama yg macam tv punye. hihi.

fieda berkata...

bestnya dapat gi sini..anak2 saya mesti seronok kalau dapat join

kak ita..asyraf join main alat muzik tu sbb dia masuk nasyid kt sekolah...

Farah Shamsudin berkata...

waaa.. saya yang dah tua ni pn minatla upin ipin kak itaaa...

Miss Nadya berkata...

bestnye..:)

p/s :: sg ni tak busuk pon..tapi bila diorang mating baru kuar bau..:)

Nur Zulaikha berkata...

wahh..upin ipin..