cinta hati mama

cinta hati mama

Selasa, 20 Mac 2012

100 tahun NESTLE' disisimu~Dataran Merdeka ~18/3/12~

Pada hari Ahad ajak hubby gi Dataran Merdeka ada 100 tahun NESTLE' disisimu..ingat ada jualan barangan dia..murah-murah ke?..hubby cakap tak payah gi lah dah ujung-ujung bulan..ita cakap jom aje lah gi..cuci-cuci mata..bawa anak-anak...bila pergi dalam pukul 3 lebih...rupa-rupa ... NESTLE ne bagi aje barangan dia...tapi kena join lah games ke..apa-apa lah..seronok lah anak-anak dan maksu tasya...dan hubby juga...sampai tak cukup tangan nak bawa barang..memula tengok kat maggi..ada contest memasak  ..tak masuk..sementara tu dia org buat tarian poco-poco..dapat maggi...lepas tu ada foto untuk arisya.ambil gambar..dan bermacam-macam lagi..belah malam ada konsert..artis-artis power tu..antaranya ...anuar zain,seila majid,yuna,miss nina dan macam-macam lagi....ita kul 6 dah balik..pulul 8 malam hubby dan adik dia maksu tasya aje yg pergi tengok konsert..ita malas ..lagi pun kak diana nak sekolah....tapi seronok lah barang FREE sapa tak nak....ingat ramai yg tak tahu kot..mcm tak ramai aje..yg paling ita seronok berjumpa kawan sekolah menengah Rodiah..sebak pun ada...punyalah lama....


                                        anak-anak dengan izani (juara Masterchef)..


                                              anak-anak dan maksu tasya poco-poco dengan Izani...
                                            sesi foto arisya...
                                               
                                          kawan sekolah rodiah
                                          ini yg kita org dapat bnyak kan free ya..bukan beli..baju 6helai,topi pun.,maggi, perencah tomyam kuib,koko krunch 7kotak,bliss,milo tin,cd 2 keping bebynya..susu lacotogen.nestum,dan macam-macam lagi lah...

                                         


                                                   ini belah malam...tasya menyanyi lagu yuna bintang...
                                                               
                ini setem 60 sen edisi nestlenya....






6 ulasan:

Aida78 berkata...

fuhhhhyooo mcm2 ada sakit hati makcik tengokkk...knp x ajak join sekaki...dah la makkk suke barang nestle dulukan keje nestle...huahuahuaaaa...

izan mama mia berkata...

bestnyer dapat jumpa master chef lagi...jelesnyer...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

beshnya..mcm2 dpt free lak tu..

CintaZulaikha berkata...

sy dapat tgk kat tv ja kak

Pok Amai-Amai berkata...

Ish...sy tatau pun ade event nie! Bestnya kak!

IntaNBerliaN berkata...

wah... untung g sana.. siap dpt free lg..hihii