cinta hati mama

cinta hati mama

Jumaat, 30 Mac 2012

baby tua

semalam terkial-kial cari pic arisya yg agak-agak ceria (TQ shah susah-susah ambil pic kat langkawi)..... arisya susah senyum..saja suka-suka....menang alhamdulilah lah kan...kat opis ,kali ne biro cafe memang best lah..mcm-macam ada...yan selaku bosnya..suruh kak ita masuk...coz kak ita ada beli barang kat cafe..kak ita cakap mana ada beby...beby kak ita dah tua dah.....dah nak masuk 2tahun si arisya ne...yan kata boleh masuk coz ada 2 ketogori..satu untuk beby sampai 12 bulan,lagi satu 13-24 bulan(hingga 2th lah)..so pic ne di pertaruhkan...ceria ke?????..entahlah..biar juri yg menentukan....



PERTANDINGAN BAYI CERIA D'CAFE
Sudahkah anda menghantar penyertaan? Jangan lupa, tarikh akhirpenghantaran adalah pada 30 Mac 2012 bersamaan hari jumaat!

Dapatkan borang dengan pembelian RM 10.00 sahaja!
Hadiah lumayan menanti anda!! - anjuran biro cafe/kkmqa

Ini copy  kat blog nor(minta izin ya)....

7 ulasan:

dwaty berkata...

cerianya

aimanammaradham berkata...

yer..sila copy ..nor izinkan..

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

comelnyaaa..

Kakzakie berkata...

Good luck ita... kalau kakak lagilah baby tua pun tak ada lagi. Anak bungsu kakak pun hujung tahun ini masuk 9 tahun...

Comellah...

Pok Amai-Amai berkata...

Comel!

CintaZulaikha berkata...

hehhhe, mana plak babay tuanya. dia tak masuk tadika agi, kira baby r uh kak...

selamat berjaya yer arisya dan mamanya, InsyaAllah leh menang..:)

comey2

IntaNBerliaN berkata...

InsyaAllah jika ada rezeki mesti arisya menang.. comel je.. hihii :-)