Followers

Isnin, 7 Mei 2012

Alhamdulilah rezeki hari sabtu~5/5/12~

Pada hari sabtu hubby ,adik ipar dan anak-anak aqil dan kak diana ikut papa nak gi memancing kat Pandan Perdana,ita malas dan ita dah janji nak kuar dengan ida bawa si arisya,so pepagi kul 6,ita bangun buatkan nasi goreng dan ayam goreng mcm K.F.C tu,bawa bekal nanti laparkan.... pergi memancing ne free tak ada duit penyertaan...so hadiah pun tak besar mana...tak disangka-sangka papa dapat ikan kaloi 4kg,tapi tu lah dia org ne tak ambil pic sangat.dapat no 1,duit sebanyak rm 500 dan hemper,tasya dia rekod pulak..nanti ada pic ita up load...alhamdulilah rezeki..ini 1st time menang,selalu tak menang pun...ita dan ida jejalan kat OU(One Utama)...makan-makan dan main bowling..bowling ita belanja 2games...bila hubby selesai hubby datang kat OU ,belanja 1games lagi...malam nya hubby belanja makan..ita dan tasya dapat rm50.1org..hubby bagi..semoga bertambah rezeki...ALHAMDULILAH   TQ ALLAH...


                                                                     
  ini lah ikan nya-ikan kaloi-4kg(kalu  ikan tercabut dari mata kail tak dikira,lagi sikit nak tercabut,kail murah)

                                                     ini hampernya...si arisya tak sabar nak makan..kalut sanggat...


                     ne tengak rehat tunggu hubby datang nak sambung lagi 1 games..tak pulangkan kasut lah kan..rugi nanti...
                                              dia org ne try ..kak ita tak reti sanggat pun...



8 ulasan:

Kakzakie berkata...

Walau niat asal bukan nak menang tapi hasilnya sangat lumayan ita. Mesti ita kesal tak ikut kan hihi...

izan mama mia berkata...

bestnyer menang..tahniah

Aida78 berkata...

terima kasih belanje kami makan...

Farah Shamsudin berkata...

bestnyee.. dapat hamper..:)

NURULHANIF berkata...

wah bestnya.. rezeki fmly kak ita.. tahniah buat kak ita sekeluarga..

Cik Anita berkata...

waaa. Bestla menang! Luck tu bukan selalu..

IntaNBerliaN berkata...

alhamdulillah.. rezeki.. murah rezeki kak ita satu family.. :-)

anitadiana berkata...

alhamdulilah rezeki..tq kekawan semua.,,