Followers

Khamis, 7 Jun 2012

bangkit cheese~7/6/12~

kau orang pernah makan kueh ne..ita baru rasa tadi kawan opis bagi rasa..pehhhhhhhhh sedap terus oder ,dan terus dapat..terasa cheese nya..lain daripada yg lain...ne 50biji-..ita bukan tukang jual ya..ita tukang beli dan makan...

22 ulasan:

Wanieys berkata...

rasa mcm xpernah mkn...hihi..sedap sgt ke kak...mcm nk cuba mn nak cari hikhik

Zana Adieyza berkata...

sedap eh kak? zana x pernah cuba.. tp kalau dah cheese tu mmg sedappppppp la kan..

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

xpernh rasa..cam menarik.

izan mama mia berkata...

nak...suka...nnt kena tempah nie...

Mrs Lurve berkata...

mcm ne rasa dia kak, xpernah mkn pun yg ada cheese nie

yusuflaili(Goku) berkata...

salam;
aku belum pernah rasa...tapi jangan susah kawan kita dah buat promote tu..Hehehee!.

Farah Shamsudin berkata...

memang sedap!

anitadiana berkata...

sedap..rasa cheese..gabungan timur dan barat...yg kak ita tengok tadi..kak opis ne bagi test..yg kita org yg rasa ..semua oder...ok lah kot..dengan tekak kak ita ne...kak ne tak jual pun..tapi memang dia beli 60 botel..beri adik beradik dan kekawan..tu pun kita org minta beli dan untuk raya nya juga...

~aSFaLiZa~ berkata...

haah nampak mcm sedap je....

NURULHANIF berkata...

nampak sedih tu kak ita.. bak sini skit.. huhu

Kakzakie berkata...

Kuih bangkit dulu-dulu guna santan tapi bubuh daun limau purut ita.

Yg style guna cheese belum cuba lagi mesti sedap ye ita...

pok amai-amai berkata...

Kak Ita, mcm sedap je nie. Sy klu cheese2 nie, mulelah...

Cik Anita berkata...

bangkit cheese??? alah..serius tak pernah dengar..ini 1st time!!

SumeSakan berkata...

Bangkit cheese x pernah...bangkit kelapa pernah la...sedapppp...fevret

IntaNBerliaN berkata...

dia ada ltk cheese ke?.. xmkn mkn pun... sy biasa tu pnh la..

fieda berkata...

kalau ada cheese mestilah sedap tu..

Cik Eka berkata...

adui sedapnya..kita makan bila kawan bagi..sedpanya..

sampai mencari sapa ada jual

Yusnita dbs berkata...

raye taon ni mesti order lagi... taon lepas dah try... hmmmmm sedap nyee....... yg blm cube..mesti kene cube..... :)

Tanpa Nama berkata...

Mana nak dapatkan ni nmpk sgt menarik bole tlg bg info nk beli kt mana?

norli berkata...

salam. saya tak pasti yang saya beli ni bangkit cheese puan atau siapa tp saya tinggal di Kuantan. memang biskut ni sedap sangat dan tak rugi membeli. tk

adri berkata...

Assalamualaikum.... saya ada jual bangkit cheese yg macam dalam gambar tu.

Nama saya adri..
hp 019 363 1167
email limabaldi@gmail.com
fb : Adri Wafik Mng

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum. ..saya jual kue bangkit cheese nie...
Blh wasap atu sms
0172072737..kak liza...1 botol rm 15