Followers

Rabu, 27 Jun 2012

HAPPY BIRTHDAY NUR ADRIDIANA ~27/6/12~



HAPPY BIRTHDAY buat kak diana yg ke 11 tahun pejam celik rasa kejap aje masa berlalu.....kak diana anak yg paling mama sayang..coz mama banyak kongsi cerita susah senang bersama nya..buat lah apa pun...yana tetap di hati mama tau.. .mama sayang sesangat kat kakak,semoga kak diana menjadi lebih matang dan saling sayang menyangi adik-adik,dan menjadi kakak yg paling best ok.....mama nak kak ubah perangai dan jangan ikut kawan-kawan yg tak betul..mama tahu kak diana anak yg baik .....



16 ulasan:

deno berkata...

hepi besday...... :)

aizamia3 berkata...

selamat hari lahir Diana..
moga membesar sebagai anak yang solehah..

Che Rosliza Che mat berkata...

Happy birthday kakak...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

slmt hari lahir dear...

mama4A's berkata...

sebak lak baca ucapan akak pada yana.. eppy besday Yana.. mudahan jd anak yg solehah... dengar cakap mama yer..

p/s: mmg bnyk susah senang akak ngan yana.. mudahan kebahagian sekarang kekal milik akak sekeluarga.. aminn..

NURULHANIF berkata...

happy besday diana.. :)

IntaNBerliaN berkata...

eppy bzday kak diana.. moga kak diana sentiasa dengar cakap mama yer.. jaga ati mama baik2 tau... :-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

happy birthday buat diana..moga panjang umur dan murah rezeki, moga jadi orang yang berjaya dan jadi anak yang baik ;-)

Kakzakie berkata...

Happy birthday diana. Dengar nasihat ibu-bapa yg begitu berharap diana jadi yg terbaik sayang...

pok amai-amai berkata...

Happy Bday Kak Diana. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan menjadi anak yg taat dan solehah dan paling penting, menjadi anak yg cemerlang dlm dunia dan akhirat ye?

izan mama mia berkata...

happy besday kak diana...jd anak yg baik yer..rajin2 tlg mama..nnt nk dpt adik baru...

Mrs Lurve berkata...

happy bufday kak diana, moga terus membesar menjadi anak yg baik

Wanieys berkata...

hepy besday nur adridiana
semoga menjadi anak yg solehah ntk ibu n ayah yer :))

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

kak, hrga asal RM 169.90.. dia buat sale hrga RM 30..
pastu ada aeon card, potongna lg 15%.

hrga lbh kurg rm 25 aje =)

fieda berkata...

kak diana..dengar ckp ibu tu..jgn dok ikut ckp kwn2 jer tau...sian kat ibu tu bagi sepenuh harapan kat kak diana...selamat hari lahir yg ke11...

biasalah kak ita anak2 nk membesar dlm dunia canggih ni besar la dugaan dan cabaran kita..

Cik Anita berkata...

selamat Hari lahir Kak Diana! dapat hadiah apa??