cinta hati mama

cinta hati mama

Selasa, 5 Jun 2012

rindunyaaaaaaa.....

sebenarnya tak lah cite apa..cuma rinduuuuuuuuuu sesangat kat si kak diana,pada hari sabtu ..masa balik kg hari tu..along dan family pun balik sama,kak ipar..kak mishah nak bawa diana dan dania(anak ida)..balik kedah..berat hati rasanya..tapi macam kak diana terlebih seronok nak ikut..ita bagi lah izin ikut..dah 4 hari dah..teringat kat diana..call pun macam nak menaggis aje..bila depan mata tu selalu marah kat dia..bila berjauhan ne rinduuuuuuuuu sesanggat kat diana..mama sayang sesangat kat kak lah..sedih lah pulak...

12 ulasan:

aizamia3 berkata...

biasalah kak.. bila takde baru nak mencari.. ;)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

hiih..takpe..t jumpa ea..

farah hanim berkata...

hehee
jgn rindu2

CintaZulaikha berkata...

rindu serindu rindunyalah nih...hiks

Aida78 berkata...

entah kalau depan mata tu marah jerk...rilek arr mklg...makcik relik jerk...

Cik Anita berkata...

heee.. kalau depan mata takde rasa nak rindu sangat kan..biasalah tu.. :)

Wanieys berkata...

mcm pungguk rindukan bulan hihihi

salam perkenalan dr wani
follower ke 846 :)

Kakzakie berkata...

Anak saudara pun kalau dah mesra memang akan rasa macam anak sendiri ita... lagi pula baru lepas bersama.

Farah Shamsudin berkata...

cuti sekolah ye.. tu uang berpisah ek..

izan mama mia berkata...

mmg gitu kak ita....bila dekat asyik nk kena jer..tapi bila jauh..rindu kan main....gitulah...naluri ibu kan

Gen2Merah berkata...

semua orang macam ada perasaan macam tu kan.. bila dekat rasa nak geram je.. bila dah jauh barulah rindu2an.. lebih2 lagi kasih sayang seorang ibu kepada seorang anak... (",)

IntaNBerliaN berkata...

mmg semua ibu2 mcm ni kan kak.. bila ank xd dpn mata mmg rindu.. :-)