cinta hati mama

cinta hati mama

Selasa, 3 Julai 2012

kejutan hari lahir buat kak diana 30/6/12

paginya kak diana gi ke kidzania,malamnya maksu dan ita semua buat kejutan untuk hari jadi yana,kek tumpang kat rumah jiran sampai malam,so yana tak boleh nak hidu pun rancangan kita org,kebetulan memang buat malam coz abang izan dan family (abg ipar)..nak lepak dan tidor di rumah...tunggu dia org sampai..tasya ajak anak ita aqil,arisya dan anak jiran dan anak angah..bawa kek masuk rumah sambil menyanyi...yana buat tak reti aje..lepas tu terkejut sesanggat..terharu..kot..coz hari tu kita org buat tak tahu aje....setiap tahun buat..tapi ne dengan keluarga dan anak jiran dekat rumah..malam nya gi uptown danau kota dan hari minggu ne bawa lagi jejalan....ita tak ikut coz mak dan along ita datang rumah...hidangan simpel aje..buat laksa(pemintaan tasya dan kak ipar)...yana pun suka sangat dengan laksa,nugget ayam tempura,kentang goreng dan buah appel(dari kidzanianya bagi)....kek serperti biasa kek siti nor(En.Nazrulnya wife)....








9 ulasan:

Bazilah (^0^) berkata...

happy birthday k.nita, semoga dimurahkan rezeki sentiasa :)

IntaNBerliaN berkata...

cantiknya kek... mesti ak diana happy kan ;-)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

beshnya..cntikla kek tu kak..

Kakzakie berkata...

Happy belated birthday diana. Mesti gembiranya bukan kepalang ye ati sebab tak sangka ada celebration malam-malam...

♥ ROS ♥ berkata...

Ala cute kek.. :) mkn besar la mlm tu ea... Syok dpt sprise ni :)

Farah Shamsudin berkata...

kek itu sangat cantik, okeh! mesti sedap.

Wanieys berkata...

cantik kek tu...wah wat surprise terharu la dia hihihi

izan mama mia berkata...

hepy besday..cantik kek dia..

Cik Anita berkata...

kek tu nampak sangat Nice, sesuia dgn Kak Diana! untung lah dapt kek tiap tahun..saya dulu tak ada pun.. huhu