Followers

Selasa, 6 November 2012

Kursus Breakthrough To Self Confidence Siri 1 (2-4 Nov 2012)


 ita gi Kursus Breakthrough To Self Confidence Siri 1 pada  2-4 Nov 2012 di Suria Resort & Hotel di Janda Baik Pahang.kursus dalam bahasa org puteh..gi aje lah(janji kursus mak cukup).....setiap masa kena cakap org puteh..belasah aje..bukan reti pun..janji kena berani walaupun tak berani mana pun......alhamdulilah kursus yang agak best dan seronok dengan Mrs.Jamilah yang sangat spoting dan bertenaga...rugi sapa yang tak gi...










                                    ne dia Pn.Jamilah-best dan bertenaga tak lah mengantuk..tak sempat nak mengantuk pun..he..he
                              ada sukaneka ita tak join..best ada air terjun...budak lelaki mandi lah kan...

                                    ne tengah buat puzzel..kumpulan 4 yg siap dulu....No.1

5 ulasan:

Kakzakie berkata...

Kursus yg memotivasikan diri seronok ita.. Kalau kerja macam kakak nie memang 99% guna bahasa Inggeris ita sebab boss kakak pun tak pandai bahasa melayu tapi invest di M'sia dahsyatkan..

izan mama mia berkata...

best nampaknya,.

IntaNBerliaN berkata...

wah nmpk cam enjoy je kursus ni :-)

m.a.u.i berkata...

memang sangat enjoy!! kelakar dengan karenah peserta yang sumenye sporting..hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

best n enjoy jer nampak kursus tu :-)