cinta hati mama

cinta hati mama

Khamis, 9 Mei 2013

cite arisya lagi....

 nak cite pasal telekong arisya....bila gi mengaji ustazah akan ajar solat pada setiap hari jumaat...kasihan lah tak ada...arisya kat ketot ..baru 2 th lebih...ne telekong untuk arisya..kecil aje..mcm yg arisya pegang tu...kirim beli dengan cik Annurul ,murah aje Rm 13.kot..lupa dah..agak labuh..ingat sampai tadika boleh lagi pakai kot...warna ungu..suka.sangat sebab kainnya boleh lipat jadi kecil..tq bos



ne tudung ne CIk Annurul bagi arisya...cantik aje arisya pakai.ingat nak buat pakai raya coz sama tema raya tahun ne pupel pink..tapi arisya pakai dah gi mengaji hari-hari...

4 ulasan:

Kakzakie berkata...

Bagus ita biasalan dari sekarang biar terlatih dan biasa.

Bulu mata arisya lentik betul kan macam hindustan:)

aizamia3 berkata...

akak.. kalau dtg off bawak anak2 call saya tau.. nak jumpa dorang.. windu arr..

IntaNBerliaN berkata...

bagus didik anak awai2 kan kak ita

izan mama mia berkata...

ehe..comel laa arisya..apalah papa tu panggil nenek tua lak