Followers

Khamis, 19 Disember 2013

cuti-cuti sekolah @ PGH ~15-16/12/13~





















pada hari ahad ita dan family pergi kat hotel PGH(Palace of the Golden Horses)-dekat Sri kembangan tu.ne beli kat kawan opis ada buat pemosi cuti sekolah.masa ne kereta tak rosak lagi.bayar ansuran 3 kali ok lah..tak lah nampak sangat.anak-anak kan suka mandi kolam dan duduk hotel,nak jadi cerita,hati berat nak gi memandangkan kereta tak ada,so ita gi juga naik public teansport.dari bangsar naik tren ke k.l sentral.lepas tu naik komuter ke serdang,anak-anak jakun nya lah naik benda ne..lepas tu sampai serdang naik bot bayar murah aje ...gi mines.dari mines nak ke hotel punya lah susah nak dapat taxi,semua nak rm30.dekat aje kot..so naik aje lah..dapat lah taxi kurang sikit rm25.semua tak nak pakai meter.nak jadi cerita taxi yg bawa kita orang tu kena tahan polis...siap bg rasuah kat polis tu rm20.supaya tak kena saman.kurang ajar betul polis tu.tapi padan muka juga kat taxi tu...penyudah nya rm25-rm20(bg kat polis tu)..dapat untung tak berapa untung Rm5 aje.chek in dalam pukul 3.30.lepak lepas tu apa lagi gi kolam lah..sampai petang..

Tiada ulasan: