Followers

Isnin, 26 Januari 2015

ANNYVERSARY ITA & IZAT YG KE 7~ SYUKUR ALHAMDULILAH 26/1/15

ALHAMDULILAH..DOA KAN KAMI YA... NI AYAT JIWANG IZAT BAGI KAT fB ITA-RAMAI KEKAWAN KOMEN KATA IZAT SWEET SANGAT..LAMA DAH TAK BAGI AYAT POWER MCM NE..TOUCHING GAK LAH ITA..ALHAMDULILAH. Tak ada buat apa-apa lagi agak bezy... Sharul Haizad‎ Anita Osman Semalam pada pukul 8.05 pagi · happy annyversary sayang,sejak mula kita dipertemukan hingga ke hari ni tiada derita,tiada duka,tiada kecewa,tiada merana,cuma bahagia yang abang rasakan hidup bersama sayang dan anak anak,terima kasih sayang diatas kesempurnaan sayang menjaga abang selama ini,ape pun terjadi biarlah hidup dan mati abang bersama sayang sahaja,sama sama kita berdoa supaya jodoh kita ini tiada tembok yang boleh memisahkan kita. ABANG AKAN MENYANGIN SAYANG SEUMUR HIDUP ABANG.

Tiada ulasan: