Followers

Rabu, 28 Januari 2015

cerita petang semalam...pening kepala ~27/1/15~

Nak start dari mana ya....cite nya semalam ita lepas abis masak-masak, nak mandi dalam kul 6 lebih kot,dah tanggalkan baju dan pempes Arryan nak bawa mandi sekali..tiba-tiba ada org ketuk pintu...marah-marah cari kak yana..rupa nya nak mengadu kat ita cakap mulut yana kurang ajar.ne cite gaduh-gaduh anak-anak...mak bapak masuk campur, siap cakap kalu jumpa anak ita dia nak sepak..dalam 5 ke 6 org juga lah datang..anak beranak dia...ita ambil sikap berdiam diri , mendengar dan meminta maaf saja lah..malas nak panjang-panjang cerita. lepas tu yana call dengan kawan dia si along (sawan)..siap bersumpah si along ne cakap anak org tu dulu kutuk-kutuk ..cakap yana anak haram lah,kutuk ita lah..lepas tu yana balas lah cakap anak dia sundal...ita tak menang kan sesapa..ita rasa dua-dua salah..ita nasihan kan yana buat tak tahu aje bila orang kutuk dan kata..lama-lama nanti dia orang boring..yana cite semalam pun sedih dan menangis bila orang cakap dia anak haram...ita pun tak paham lah..zaman sekarang ne mcm-mcm hal..ita ne tak ada lah campur hal orang-gi kerja balik kerja aje..mak budak yang datang tu siap cakap anak org ne jahat,anak orang ne isap rokok..dan macam-macam lagi lah...ita rasa ita percaya kan yana walaupun tak 100%.suami ita dan adik ita cakap lah lawan balik..ita rasa baik berdiam diri.berdiam diri bukan bermakna kita salah ,lebih dari meredakan keadaan sebenarnya sambil bersalam..setel lah kan...

Tiada ulasan: