Followers

Selasa, 14 Jun 2016

kisah anak dara~12/6/16~

ne cite anak dara ita NUR ADRIDIANA-

balik petang dalam pukul 5 lebih-jalan terdengkot-dengkot..ckp dah kenapa kak...dia cakap kali dia terkena gear motor ..tak jatuh motor..dengan motor kawan dia..balik siap dah berbalut..ita pun tak tengok.dia ckp ada unti india tolong cuci dan letak kunyit bagi berhenti darah..

dah nak buka puasa-kawan sekolah diana atihra minta izin ajak yana buka puasa kat rumah dia..dekat aje dengan rumah ita.ita ckp boleh aje..

lepas berbuka rumah atihra-atihra bawa dia balik..ckp dengan ita-makcik kena bawa yana gi hospital..luka dia kena jahit..dia ckp jiran dia nurse ckp kena bawa gi hospital jahit..ita tengok..rasa  nak pitam..takut ita tengok..mengigil-mengigil...mcm nampak tulang jari dia..suruh athira balik..nanti makcik bawa goi hospital...

call papanya izat kebetulan kuar gi kl nak gi beli seliper arryan putus dan dia nak jumpa kawan dia kejap..call,call tak dapat2..wassap tak jwp...yana.papa smpai rumah kul11 mlm..suruh bawa klinik tapi dah tutup..penyudahnya gi PPUM..kena lah yana jahit..banyak juga..lima jahitan rasanya..dan dapat lah mc 2hari....

4 ulasan:

Rozita Abdul Rahman berkata...

ya Allah kak...besar lukanya tu... seram tengok... semoga yana cepat sembuh...

Dhiera nadhirah berkata...

ya Allah, kita yg tengok luka tu pun ngeri
syafakillah untuk yana

aizamia3 berkata...

Ngilu perut tengok. Moga dak Yana cepat sembuh.

Aina berkata...

Get well soon nur adridiana...ngilu makcik tengok luka tu.

Salam ramadhan :)