Followers

Khamis, 22 Disember 2011

ombak rindu.....

semalam pergi tengok wayang filim ini ,ombak rindu,ita dapat tiket FREE, bos kat opis Pn.Annurul Asyiqin kasi...terima kasih ya..dapat 2 tiket..ita gi tengok dengan hubby kat Mid Velly semalam pulul 9.20 malam...lama tak gi tengok...so ambil lah peluang ini.. berdua-duaan memandangkan mak mertua dan adik ipar ada di rumah.. boleh jaga anak-anak...nak bawa anak-anak sekali mahu huru-hara dalam panggung wayang.hubby yg terlebih sebenarnya..ari-ari tanya ada tak cite ne..suruh ita download...so bila dapat tiket ne..lagi best lah kan...best lah cite ne..agak touching..siap menaggis-menaggis ita....dan yg best happy endingnya... hubby ita cakap tadi best cite n...dia bagi 4 bintang...siap cakap kena download ne...dia suka....baru ne ita tahu hubby ita mat bunga gak..patut lah aqil sama gak..hubby cakap...dia paling tak tahan pasal bab2 cinta ne..kalu kematian tak sedih sanggat..ita pun pelik gak...Terima kasih sekali lagi kat bos,kalu ada lagi boleh lah bagi..he..he..siapa tak nak kan..... free...

6 ulasan:

Cik Anita berkata...

hehehehehe.

best eh? mmg akak ni dgn suami berjiwa lembut. jauh beza dengan Nita

:P

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

xberpeluang nk tgk..

tunggu cd jela..

Pok Amai-Amai berkata...

Kak Ita nie bertuah tau. Dpt hubby yg sekepala mcm nie.

=D

Farah Shamsudin berkata...

kak ita, yang free tu yang best kan.. hehehe..

m.a.u.i berkata...

kak ita..beshnye dah tgk..maui pon baru nk g tengok mlm ni or sok..since mak dah kidnapped my Danial g putrajaya so boleh la maui n hubby g tgk..xsabooooo..

anitadiana berkata...

boleh tahan cite ne..best juga lah nak dibandingkan dengan aky bukan tomboy...