Followers

Khamis, 1 Disember 2011

Tahniah su...syukur alhamdulilah...


Sukacita dimaklumkan bahawa Suhaila@Sulahia telah selamat melahirkan baby boy pada hari ini (30/11/2011)pukul 3.48 petang di HUKM. Berat baby 3.41 kg. Kedua-dua ibu dan anak dalam keadaan sihat.(e-mel opis)......

nak ucapkan tahniah buat su dan family.....dan selamat berpantang ya su....tak gi melawat su lagi..so belum ada pic baby....masuk blog sini... nak tuju kan Khas ~coz su ada jengah2 kat blog yg tak seberapa ne...

4 ulasan:

Zana Adieyza berkata...

tahniah su!

seronoknya dapat baby.. bau baby sangatlah best!!

anitadiana berkata...

TQ zana...ne kawan pernah rapat dulu,sekarang dah lain floor kurang sikit lah....zana beza tahun 10th....ne kira mcm bersalin anak sulong gak..walaupun anak yg baru lahir ne yg ke 3,yg no 2(lelaki).. sebaya yana 10th...

Aida78 berkata...

aiit....mklg...interprim,,,apa pun tahniah cue

anitadiana berkata...

ok lah makcik...tumpang happy kekawan...