Pagi tadi buat goreng ayam..entah masak apa lah tak tahu,ita bubuh sos tiram,bubuh rempah kari sikit,halia,bawang besar dan bawang putih berserta sikit kicap...masak cap-cap cai lah(masak cincai-cincai lah)buat pajeri terung bagi berkuah sikit ,ikan masin dan sosej untuk aqil gendut sarapan pagi..itu aje...
ayam cap-cap cai
Pajeri terung berkuah banyak...
ikan masin dan sosej untuk aqil gendut
bekal kak diana ari ne..semalam pasar malam,dia nak bawa buah..ita pesan makan sampai abis,selalu makan buah tak abis....
8 ulasan:
pergh..mnyelerakan la kak.
Rajin nyer Kak Ita. Hehari masak kan.. Sy ni nak masak petang pun malas. Tp kalo ada anak nati, sure otomatik jadi rajin kot. Hikss :)
nmpk best je.. nmpk pekat je kuah tu.. mesti sedap :-)
Rajin betul akak msk kan? Sedap2 lak tu lauk. Lauk cap-cap cai mcm tu pun dah nmpk sedapnye mcm ne...
bekal makcik x da ke ikikiki...
yg paling best ikan masin hehehe
Ala..lapar lahhhhh tengok menu akak ni!
sedap juga ayam cincai2 tu..
Catat Ulasan