Followers

Khamis, 3 Mei 2012

Dapat Gift hari perkerja~2/5/12~

 Biro cafe MQA,mengadakan jualan hari perkerja,mcm-mcm barang,dimana boleh ditempah dan diagihkan kepada penerima,contoh bos atau kita sendiri nak beli.... beli di biro cafe...nanti dia org buat cantik-cantik dan letak di atas meja kerja ...so ita dapat lah 3 barang ne...ada juga orang nak ingat..Tq pada bos Pn.Zakiah(bos tingkat lain ne)..dan CC hanizam(kewangan)..dan CC Rohaidah(sains Perubatannya)....tq ya...touching ita...org ingat kat kita..he..he...seronoknya...
                                                       dalam ne mug
                                                  ne mug,dalam kotak coklat dan kueh apam pokodot..sedap....

7 ulasan:

Kakzakie berkata...

Boss kakak ita... batang hidung utk jenguk M'sia pun tak ada. Naik kerja just say hello itu pun guna email...

izan mama mia berkata...

best laa..dapat gift.... bertuah kak ita

aimanammaradham berkata...

sempat gak k.ita snap itu barang2.. org nyer nan ado.... huwaaaa

CintaZulaikha berkata...

wahhhhh, untungnya jadi pekerja...hikss

Pok Amai-Amai berkata...

Murah rezeki Kak Ita.

=D

Cik Anita berkata...

wahh.

dapat hadiah lagi!! untung lah.. :)

IntaNBerliaN berkata...

Alhamdulillah.. rezeki tu kak..

kalu kita baik dgn org.. insyaAllah org akn sentiasa ingat dkt kita kak.. akak ni mesti baik dgn semua bos2 & staf yg lain kan.. ramai org sayang akak.. :-)