Followers

Khamis, 17 Mei 2012

jiwang papa

pada hari isnin lepas 14/5/12~ ita dapat MC sakit perut,balik daripada PD,kena cirit,perut ita agak sensitif..selalu kena..sampai doktor risau,takut bahaya buat usus..tapi bukan nak cite pasal sakit tu..dah baik dah pun nak cite pasal hubby ita ne..kekadang jiwang,kekadang romantik....biasa gi kerja,time lunch dan balik keja mesti bersama hubby lah kan..keja pun dekat-dekat aje...so time berehat kat rumah ,sakit tu..hubby hantar sms jiwang ne...

R~ Rasa seperti kekurangan dalam diri ini.

I~ Ingin sentiasa di samping mu

N~ Nyata hidup ini tak bererti tanpa mu

D~Dunia ini suram dikala kehilangan sedetik wajah mu

U~ Usah kau bermimpi akan ku  benarkan kehilangan dikau untuk  sedetik waktu..


                             R + I + N + D + U   ..............Lepas tu senyum seorang-seorang..he..he...

6 ulasan:

fieda berkata...

take care kak ita..

Cik FaRiZaM berkata...

rindu rinduan... ahaksss... sy pon :D

IntaNBerliaN berkata...

wah.. romantiknya... sweet je.. :-)

fieda berkata...

kak ita dg asben mmg romantik ye..best la..

kalau kak ita nk detail pasal nk apply exabytes tu cer try tgk kat sini

http://blog.exabytes.com.my/2011/12/28/exabytes-100-blogger-ads-program/

Cik Anita berkata...

alah-alahaiii. so sweeet lahhh! :D

saffiya_aleesya @ echa berkata...

amboi berindu-rinduan pulak hehehe.. romantik laaa