cinta hati mama

cinta hati mama

Selasa, 29 Mei 2012

masakan hari ini~29/5/12~

pagi tadi masak lemakcili api udang + kacang panjang,ikan goreng dan ikan masin   dan telur dadar aje...


10 ulasan:

Myra Jay berkata...

Sedapnya masak lemak udang tu..
My peberet tuh :)

IntaNBerliaN berkata...

walaupun simple tp sedap :-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

akak saya nak nasi pastu buh lauk masak lemak udang tu boleh tak hehehe..baik bagi cepat kalau tidak saya datang ketuk pintu umah akak hahaha

fieda berkata...

simple tp sgt memikat hati saya..

Farah Shamsudin berkata...

sekarang ni kan kak, saya gemar makan telur asin.. ntah kenape..sedap je rasa..

izan mama mia berkata...

singgah cni kak ita.....makan-mkan,,..heheh sedap tgk lauk tuu

Cik Anita berkata...

SEDAP belaka! kak Ita tak rasa cam buntu ke eh hari2 masak? hee

Kakzakie berkata...

Hmmm... macam tu pun Ita kata 'itu aje". kalau kakak dah terlebih dari ok...

Che Rosliza Che mat berkata...

simple tapi sedap hihihi

Zul n Azizi Boarding Pets berkata...

Assalamualaikum anitadiana,

Lauk yang simple dan sedap...Menyelerakan...Masak lomak ni feveret tau...nyum nyum..

BTW, kami singgah baca & follow blog anitadiana...Jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni nanti ye...TQ

www.mylovely-cats.blogspot.com