Followers

Sabtu, 17 November 2012

check-up minggu ke 31(14/11/12)

pada hari rabu,tak bawa kereta,minta hubby hantar gi hospital PPUM.senang sikit..nak packing susah...macam biasa lah check-up kan berat minggu lepas 129kg-boleh turun pulak.. sikit 127.5kg,tekanan darah ok...123 / 63...,jumpa doktor..sangat lah baik dan sangat lah peramahnya..siap cek..tanya nak bersalin normal atau oprit..ita cakap nak cuba normal..doktor cek kata beby ok...dan suruh buat scan lagi 1 bulan-buat temujanji tarikhnya 26/12/12-lepas krismas,jumpa doktor lagi 3 minggu lagi..yg kelakarnya bila mintak time slip...doktor ofer lah nak mc atau time slip..malu lah kan..cakap suka hati doktor lah..so doktor bagi MC..seronok lah kan..cuti terus balik rumah lah....kena jumpa juga pakar pemakanan...doktor cek gula dalam darah lepas 2jam lepas makan..nasib baik ok..5.4 .harap ok..sampai bersalin..sekarang beby suka mengeras..agak senak perut nebila berjalan...

4 ulasan:

Kakzakie berkata...

Alhamdulillah ok semuanya ita. Kakak pun doakan moga sampai bersalin sihat teruslah hendaknya..

aizamia3 berkata...

moga semuanya baik-baik hendakNYA.. ;)

IntaNBerliaN berkata...

alhamdulillah seme ok n mintak ok sampai kak ita bersalin n seterusnya...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

Alhamdulillah semuanya baik2 saja..tc kak