Followers

Isnin, 3 Disember 2012

Derma darah dan Hari Kesedaran Kesihatan pada 28/11/2012

Pada 28/11/2012-  Kempen Derma darah dan Hari Kesedaran Kesihatan yang di anjurkan oleh biro kebajikan-biro yang ita join lah..tetapi pihak PUSPANITA DAN BAHAGIAN PENTADBIRAN nak bergabung juga,memandangkan ne aktiviti penutup untuk tahun ne dan bagi biro kebajikan untuk tahun ne(tahun last sebelum dibubarkan)..tahniah kat semua yang menjayakan..walaupun dalam masa yang singkat ..semua berjalan dengan lancar dan menepati sasaran..sebelum ne darah yg berjaya dikumpulkan sebanyak 40 lebih aje..tahun ne lebih dari 100 beg.....danTQ  pihak PPUM  ..walaupun penat tapi best..ita tak boleh derma..so minta hubby menyumbangkan darah..banyak hari juga nak up- load gambar tak boleh..geramnya...bila nak masuk tak boleh.....nanti bila dah boleh masuk lah kan...










1 ulasan:

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wani xpernah derma darah kak hehe...husband wani selalu la derma darah