Followers

Selasa, 24 September 2013

tak syok

kenapa bagi tajuk mcm tu..sebenarnya..semenjak tak boleh up-load sangat pic dalam blog..ita mcm nak merajuk sendiri kat blog ita(mcm arisya lak..kalu nak merajuk dia akan cakap..ica nak merajuk)...lepas tu mcm tak ada mood ..so .kekawan ..ita minta maaf lah ya..kalu lama tak jengah tu....

tak syok juga..semalam baru tukar rekoder astro yg paling baru..warna hitam...setelah sekian lama astro suruh tukar astro byond..ita tak mahu..kan ada cas terselindung....ne dia kata free..kalu kena bayar siap astro..yg tak syoknya..tak reti nak guna remordnya....kena bg pandai dulu.....

5 ulasan:

QueeN TerataI berkata...

laaa knp plak x syok ni kak... hehehe dah tuko yer.. so far okla decoder aru tu..

lizz berkata...

takper..rilek2 duluk...bila dah ok update lelaju ek...saya pun baru tukar astro tu terkial2 jugak kalo tak tak tukar sebab pindah rumah tu yang menukar tu...

aizamia3 berkata...

kat office memang takleh nak upload gambar.. :(
kena guna computer kat rumah atau guna hp je.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

kenapa yer kak xblh nk upload gambo heran gak nih

ArELeEz berkata...

ade yg lagik latest. beyond + pvr. buleh record program faveret yg xsempat kite tgk.