Followers

Isnin, 7 Oktober 2013

Harian Metro~Tetap di hati~











Alhamdulilah....syukur....pada hari sabtu 5/10/13-bawa anak-anak gi wet world kat shah Alam,tebus tiket free Harian metro,anak ramai ne kena pandai bajet...nak jimat..setakat ne banyak juga yg ita dan family dapat dari harian Metro ne...pertama kat Genting highland ne tahun bila entah,lepas tu wonderland thempark Melaka tahun lepas 8 tiket  lagi bagi kat tunang adik gi taman apa entah...tak dan nak gi... ,bawa semua sekali aida sekeluarga,ita sekeluarga mak,hanif dan tunangnya sekali,lepas tu i-city shah Alam,ita dan ida family yg gi,tahun ne gi A'Famosa Melaka ita dan family suami pulak... yang ne pun ada 8 tiket gi ke safari (zoo)A'Famosa bagi kat kawan opis..tak sempat gi..,dan yg terkini Wet world ne lah..semua FREE ..sapa tak nak Free kan..kena lah usaha lebih sikit kumpul kepala Metro dan kena beratur nak dapat kan tiket tu (dekat dengan rumah ita) ....ita rasa berbaloi kot..bila nak berjalan semua kena kira kan..kos pengakutan,makan..so dapat lah jimat ..ita pun bukan nya orang berduit...janji boleh bawa anak-anak jejalan untuk mengembirakan dia orang kita pun sama juga kan...tak lah boring....






3 ulasan:

QueeN TerataI berkata...

wah.. syokla semua pun free.. mmg berbaloi la beratur panjang + dekat lg dgn rumah.. rugi kalau x grab peluang yg ada

Rosmiza Ali berkata...

Salam kenal Ita! Mieza datang terjah sini cari kenalan baru.. Hehe.. Wah! Semua dapat free nih.. Best2! Macamana nak claim tiket free tu ekk? =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Azim Aris berkata...

salam kenal :)
Tak Mungkin Benar

Azim Aris

Darah Mengaum