cinta hati mama

cinta hati mama

Rabu, 2 Oktober 2013

ustaz Kazim 2/10/13

seronok nya lah hari ne,masa gi cafe tingkat 8 td,Nik noradila tanya kak ita vote untuk naik kenderaan opis gi putarajaya,ita tercengang-cengang,apa ke jadahnya nak gi putrajaya,...lepas tu baru teringat ada vote untuk gi ceramah bulanan kat KPT.seronok nama naik..selalu tak pernah dapat pun kalu ada ceramah ne 1st time .dapat lah  jumpa  live ustaz Mohamad Kazim Bin Elias.memang best lah kan...seronok lah..suka tengok ustaz ne kat astro orsis 106 (kalau dah jodoh)...memang best lah 2jam setengah rasa macam setengah jam aje...dewan kat KPT penuh...ceramah bertajuk Korban dan Pengorbanan.memang best....satu yang ita tertarik tentang anak-anak,beri sebaik mungkin,jangan berkira dengan anak, nanti di akhirat kita tidak mempunyai pilihan hanya 3 perkara yang dibawa,salah satunya anak-anak yg soleh,ita hanya ingat doa apabila kita bersolat aje..rupa-rupa selagi mana apa kebaikan yg anak buat kita akan dapat pahala....bersedekah ilmu.dan kalu baiknya kalu kat kampung tu tanam pokok-pokok tu ..binatang makan pun kita dapat pahala...memang best lah siap menyanyi-yanyi..seronok..tapi ita tak ada ambil pic pun...bukan gila bergambar...syukur Alhamdulilah  ..dapat juga ilmu yang boleh dimanafaatkan...

5 ulasan:

Rai Ourkizuna berkata...

suka slot kalau dah jodoh ustaz kazim tu..

Kakzakie berkata...

Sesekali dapat ke majlis amal pasti membuka minda kita ita..

izan mama mia berkata...

tq kak ita berkongsi ilmu kat cni pula

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

saya suka gak dgr ceramah ustaz kazim

ArELeEz berkata...

leez pun minat kat uke nih. cara penyampaian dakwah dia superblah! siap nyanyi2 lagik!