Followers

Jumaat, 22 November 2013

barang dah sampai....tunggu 3 bulan...memang hampeh...





                                                                           

                                                                     
 .Asalamuikum semua lama tak bercerita kat blog ita ne...tak ada mood sebenarnya..mcm-mcm masalah yang melanda.. (berupa 20 piece food Blender ( baby bullet) pada 11 sept 2013..
 ..baru dapat geramnya lag beli kat My deal ne...cakap 15-30 hari berkerja...banyak kali e-mel buat aduan 3 ke 4kali juga lah.macam menanti barang dari luar negara...wahal kat penang aje....kawan beli barang kat china seminggu dah sampai..lagi hati panas....ne 3 bulan baru dapat...sebelum ne buat makanan arryan pakai blender biasa aje yg dapat cabutan bertuah puspanita.lepas tu papanya buat makanan arryan sampai rosak...so tengok kat my deal murah lah Rm 99.sebelum memang berkenan dah dengan (beby Bullet)..tapi agak mahal..sekitar Rm 130- Rm 150...so terus beli...sementara menunggu beby bullet ne sampai..buat bubur arryan guna belender cili lah..kasihan kat arryan..nak buat mcm ne tak ada pilihan...semalam seronok ita membuat makan arryan..dengan syoknya mengunakan Beby Bullet ne,ita buat Buah mangga,lobak,kentang,kurma+buah tin+gajus+Aprikot,lepas tu buat bubur sup ayam + kentang,dan bubur Buah kurma.arryan paling suka makan buah kurma rasanya manis kot...tak kan nak makan buah kurma aje kan...lepas ne nak cuba benda lain lak...

Tiada ulasan: