Followers

Selasa, 17 Disember 2013

tahniah kak diana~ 15/12/13~




Pada hari sabtu kat flat ita ne ada buat macaqm-macam aktiviti,memasak,gubah hantaran ,dan macam-macam lagi,kak diana ne memang suka lah join kalu ada aktiviti mcm ne..mamanya malas nak turun,kak diana buat lukisan kolem( lukisan orang india yg biasa depan rumah tu)...menang no.1,kawan nya dapat saguhati,dapat lah set pingan2.berat hadiah tu..barang kaca.dan aqil dapat beg sekolah dan peralatan sekolah...alhamdulilah rezeki...

Tiada ulasan: